COMUNICAT DE PRESĂ 11.06.2023
E-Learning despre digitalizare și reziliență pentru directorii și managerii organizațiilor din sectorul terț
Pe 9 și 10 iunie 2023, delegații ai opt organizații din șapte țări UE care participă la proiectul EDR s-au întâlnit la Atena (Grecia).
Scopul proiectului EDR este de a produce prima platformă de e-learning, deschisă și multilingvă, privind digitalizarea și reziliența pentru directorii și managerii organizațiilor din sectorul terț din UE.
În cadrul întâlnirii de la Atena, delegații celor opt organizații partenere au evaluat rezultatele testării pilot efectuate în ultimele luni. Pe baza acestor rezultate, partenerii de proiect vor implementa îmbunătățirile necesare înainte de publicarea finală a platformei de e-learning, în februarie 2024, în opt limbi (engleză, spaniolă, italiană, germană, greacă, maghiară, portugheză și română) sub licență Creative Commons. În acest fel oricine va dori sa o foloseasca, modifice sau sa dezvolte sa o faca in mod liber.
Proiectul EDR este o inițiativă comună a Fundacion Marcelino Champagnat (Spania), Fondazione Siamo Mediterraneo (Italia), Asociația Fratilor Maristi Ai Scolilor Din (România), Határtalan Szív Alapítvány (Ungaria), Leonteios Astiki min Kerdoskopik Etaireia (Grecia), Institutul de Frații Mariști, FMS din Provincia Europa Central-Vest (Germania), Fundação Champagnat (Portugalia) și Neptelia (Spania). Proiectul este cofinanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.
__________________
Notă: Proiectul EDR este cofinanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Conținutul acestui comunicat de presă este responsabilitatea exclusivă a partenerilor de proiect.
Photo Credit: Sergiu Barleanu (Romania)